مبلغ نیم عشر دولتی که در دادنامه و اجرائیه پرونده های مهریه نوشته می شود برای تعداد ۷۲ سکه تمام حدودا چقدر می شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۹ #79457257

سلام
آیا در پرونده مهریه نیم عشر دولتی با نیم عشر اجرایی تفاوت دارد و بابت هرکدام باید مبلغی پرداخت شود؟
آیا پس از ارجاع پرونده مهریه به اجرای احکام، جهت پرداخت مهریه برای زوج ابلاغیه صادر می شود؟
زوج چند روز فرصت دارد تا مهریه را آماده و به اجرای احکام مراجعه نماید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ارزش سکه ها به نرخ روز محاسبه می شود

ارزش سکه ها را به نرخ روز محاسبه می کنند و ۵ درصدش اخذ می شود.

با سلام
نیم عشر پنج درصد محکوم به است

محکوم علیه می بایست پنج درصد بهای روز کل سکه های محکوم شده را بعنوان نیم عشر احرایی به دولت بپردازد مگر ظرف ده روز پس از ابلاغ اجراییه مفاد حکم را طوعا به اجرا بگذارد.

باسلام
نیم عشر درواقع پنج درصد از ارزش محکوم به است

اصطلاح درست نیم عشر اجرایی است و میزان آن یک بیستم قیمت روز سکه است.

نیم عشر می بایست توسط محکوم پرداخت گردد.