مجازت سیلی در قانون مجازات چه می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۳۷۴ #79446

از من به دلیل ضرب وجرح شکایت شده، در صورتی که من کسی رو نزدم، در حقیقت بردارم سیلی زده بود، وقتی به جلسه دادگاه و پیش دادیار رفتم، با من کاری نداشت و وثیقه هم از من نگرفت، حالا ممکنه قرار منع تعقیب واسم صادر بشه؟ مجازات سیلی چیه؟ ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که جای سرخی یا کبودی در صورت قابل مشاهده باشد و توسط پزشکی قانونی معاینه گردد و اخذ گواهی نماید در صورت اثبات امر ، دیه تعلق خواهد گرفت
اما بر طبق ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی ، در مواردی که رفتار مرتکب نه موجب آسیب و عیبی در بدن گردد و نه اثری از خود در بدن برجای بگذارد ضمان منتفی است لکن در موارد عمدی در صورت عدم تصالح، مرتکب به حبس یا شلاق تعزیری درجه هفت محکوم می شود.

وفق ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ در مواردی که رفتار مرتکب نه موجب آسیب و عیبی در بدن گردد و نه اثری از خود در بدن برجای بگذارد ضمان منتفی است لکن در موارد عمدی در صورت عدم تصالح، مرتکب به حبس یا شلاق تعزیری درجه هفت محکوم می‌شود.

ممکنه قرار منع تعقیب واسم صادر بشه؟بله
مجازات سیلی چیه؟دیه و جزای نقدی

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید که مجازات مذکور در قانون دیه و جزای نقدی می باشد.

موید و پیروز باشید