رابطه نا مشروع چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۴ #79445479

سلام اگر با رضایت دختر رابطه داشته باشیم مجازاتش در صورت اثبات چیست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت طرح شکایت از طرف فرد ذی سمت و اثبات موضوع مجازات آن تا ۱۰۰ ضربه شلاق از باب تعزیر خواهد بود.

درود
اگر منظور زناست و مجرد هستید، صد ضربه شلاق حد دارد برای هر دو طرف.

با سلام اگر مجرد باشد مجازات زنا ۱۰۰ ضربه شلاق است.

با سلام
در صورت به اثبات رسیدن صد ضربه شلاق مجازات می‌باشد.

حکم صرف رابطه نامشروع با زنا تفاوت دارد،رابطه نامشروع اگر با زنا همراه باشد مجازاتش حدیست و صد ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته می‌شود البته اگر شخص مجرد باشد،صرف رابطه نامشروع بدون زنا مجازاتش تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیریست

رضایت و عدم رضایت در مجازات بی تاثیر است اگر مرد مجرد باشد مجازات او صد ضربه شلاق و اگر متاهل باشد اعدام است.

صد ضربه شلاق است در صورت اثبات