مطالبه دیه از بیمه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۳ #79414916

سلام سوالی داشتم که ذهنم را درگیر کرده است من جریان تصادفی داشتم که در راستای حکم کیفری دادگاه حکم مطالبه دیه گرفتم چون فک تحتانی من شکسته بود والان حکم قطعی شده حال رفتم بیمه میگن اول رضایت ثبتی بده بزاریم تو پرونده که بفرستیم تهران و بعد ۲ماه دیه رو بهت بدیم..... آخه طبق این رضایت که همه چی از جمله شماره پرونده و محکوم داخلش نوشته شده اونوقت میترسم محکوم طبق این رضایت نامه بره دادگاه و پرونده رو مختومه کنه آخه تو بیمه هم آشنا داره؟؟ آیا طبق این رضایت نامه قانونا میتونه یا نه؟؟ اگه میتونه پس برمبنای چه قانونی بیمه این کارو میکنه؟؟ میگه اگر ندی پروندت می‌خوابه دیه هم نمیدیم؟؟ لطفا یه راهکاری بگین ممنون میشم ضمنا من از دادگاه آبادان حکم کیفری واسه دیه دارم ولی بیمه مربوطه که رفتم تو اهواز هست؟؟ اگه بخوام شکایتش کنم بیمه رو باید برم اهواز یا آبادان؟؟ واینکه با چه عنوان خواسته ای شکایت کنم؟؟ آیا میتونم کیفری شکایت کنم و با چه عنوانی؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از شرایط پرداخت دیه از بیمه معمولا" در تشکیل پرونده رضایت را اخذ مینمایند منتها در صورت پیگیری از طریق دادگاه اجرای احکام بیمه را مجاب به پرداخت خواهد نمودو با پرداخت حق بیمه بمعنای رضایت خواهد بود.

در مورد شکایت مجدد هم بسته به موضوع هم آبادان می‌تونه صلاحیت داشته باشه هم اهواز ، اگه اطلاعات تون در حد کافی نیست ، قطعا مشاوره به وکیل مجرب می‌تونه کمک کننده باشه

بدون رضایت نامه هم مکلف به پرداخت دیه هستند و میتونید از طریق دادگاه اجراییه صادر کنید و حتی اموال شرکت بیمه رو توقیف کنید ، اگه میدونید لازمه بعدا دوباره طرح دعوی بشه ، رضایت ندین وگرنه دیگه کاریش نمیشه کرد

برای اخذ دیه از بیمه ها پس از صدور حکم دادکاه باید متهم رضایت بده تا بتونی از بیمه نامه وی دیه بگیری

باسلام
روال بیمه همینه قبل پرداخت دیه رضایت میگیرن

برای مطالبه دیه از بیمه باید رضایت نامه به بیمه ارایه شود

روال کار شرکت های بیمه همینه.اول رضایت میگیرن بعد پرونده رو به مرکز استان، کمیسیون خسارت میفرستن.ولی دو ماه طول نمیکشه.