واخواهی بدم به رای ایا دادگاه قبول میکنه مهلت واخواهی تو حکم گذشته؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵۴ #79395528

سلام خدمت شما
خواستم بدونم‌ من حکم دادگاه برای امد ودرهیچ کدام از دادگاه نبودم یعنی مدتی شهرستان بودم وخط که ثناثبت کردم دست برادزم بوده وایشان هم خبری ندادبه من حکم قیابی امدکه بعددوتابیست روز وقت اعتراض و واخوهی داشتم که رد شده مهلت و خواستم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چنانچه مهلت باشد میتوانید اقدام کنید....

با سلام
مهلت واخواهی ۲۰روز از تاریخ که گفته شده

باسلام درصورتی که مهلت واخواهی وتجدیدنظرخواهی سپری شده باشدمتاسفانه نمیتوانید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید،مگراینکه جهات موجه درماده ۳۰۶قانون آیین دادرسی مدنی را داشته باشین

باسلام چنانچه مدت واخواهی گذشته باشد امکان واخواهی یا تجدید نظر خواهی وجود نخواهد داشت.

با سلام در صورت پایان یافتن مهلت واخواهی امکان واخواهی وجود ندارد مگر با داشتن عذر موجه

با سلام
باتوجه به توضیحات شما، وقت واخواهی تمام شده وازشما پذیرفته نخواهدشد.

مهلت واخواهی از تاریخ اطلاع از رای محاسبه میشود . احتمالا با اعلام بی اطلاعی شما واخواهی شما توسط دادگاه پذیرفته میشود .