ایا برادرم میتواند به عنوان وکیل در جلسات حاضر شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۹ #79389062

سلام
توانایی گرفتن وکیل ندارم ،از وکیل معاضدت استفاده کردم که اصلا پیگیری نمیکند، من ۲۴ سال سن دارم و هیچ دانش حقوقی ندارم، برادرم فوق لیسانس برق دارد و اندکی دانش حقوقی دارد و البته کاملا مسلط است و میتواند از من دفاع کند و تا بحال هم طی چند لایحه ای که داده توانسته بعضی از ارای دادگاه را نقض کند. حال ایا برادرم میتواند به عنوان وکیل من در جلسه حاضر شود و از من دفاع کند؟ من میتوانم از قاضی بخواهم که برادرم در جلسه باشد و از من دفاع کند؟؟
چه راهکاری است که بتوانم برادرم را به همراه خودم به دادگاه ببرم و از من دفاع کند

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر
فقط کسانی که پروانه وکالت دارند مجاز به امر وکالت هستند

سلام
وقت بخیر
وکالت در دادگستری نیازمند داشتن پروانه وکالت می باشد بنابراین ایشان نمیتواند بعنوان وکیل جنابعالی در دادگاه حاضر شوند.

سلام صرفا شخصی ک دارای پروانه وکالت است میتواند بعنوان وکیل در محاکم حاضر شوند و دفاع نمایند میتوانند لایحه تنظیم نمایند تا ب دادگاه ارائه نمایید

درود
خیر،فقط افرادی که دارای پروانه وکالت هستند، میتواند در جلسات دادرسی حاضر شود.

خیر برادر شما نمی تواند چرا که شرکت در جلسات رسیدگی مستلزم داشتن پروانه وکالت می باشد ‌

خیر نمی‌توانید حتما باید از وکلای محترم دادگستری بخواهید از شما دفاع کنند، برادرتان در تنظیم لوایح میتوانند به شما کمک کنند.

با سلام و عرض ادب،فردی که دارای تحصیلات حقوقی میباشد، فقط در موارد پیگیری کارهای اداری مربوط به مسایل حقوقی در ادارات میتواند اقدامی انجام دهد ،اما در دادگاه برای دفاع حتما بایستی پروانه وکالت داشته باشد و وکیل باشد.