چطور خانه را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۶۲ #79384197

شوهرم از من شکایت عدم تمکین کرده. و خانه به نام خودم است کامل. سر مشکالات اخلاقی و غیره شوهرم، من فعلا در خانه پدرم هستم. در دادگاه چه جوابی بدهم تا بتوانم خانه خود پس بگیرم؟ چون من شغل ثابت نداشتم و بیشتر پول خانه را با خرده فروشی و فروش طلاها و غیره به دست اوردم و فقط یک چهارم مبلغ خانه را او داده است و راهی برای اثبات حرفم نداذم چون شغل ثابت نداشتم.

مشاوره حقوقی خانواده
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست خلع ید بدهید.

سلام
تمکین ارتباطی به مالکیت خانه ندارد.
برای عدم تمکین خود باید دلایلی مثل داشتن حق حبس یا تهدید جانی و ... مطرح کنید.

برای بیرون کردن شوهرتان از منزل می توانید در صورت بودن سند به اسم خودتان، دادخواست خلع ید ارائه دهید.

با سلام
با توجه به اینکه مبلغی از خرید خانه را همسرتان پرداخت کرده بهتر است در این خصوص موضوع را با صلح و سازش حل و فصل نمایید.
و از نظر قانونی چون شما مالک هستید اگر سند دارید دادخواست خلع ید بدهید اگر مبایعه نامه است و سند رسمی ندارید دادخواست حکم تخلیه بدهید.
ولی از نظر اخلاقی و شرعی مورد اول بهترین کار ممکن است.

باسلام
اگه سند یا مبایعه نامه منزل به نام شما نیست باید دادخواست اثبات مالکیت و بعدش خلع ید بگیرید

اگر سند مالکیت دارید میتوانید دادخواست خلع ید بدهید.

با سلام شما نباید چیزی را اثبات کنید وقتی سند خانه به نام شماست و اگر شوهرتان ادعا دارد باید خلاف این را ثابت کند

درود
اگر به نام شماست یعنی مالک هستید.