در صورتی که سند خودرو در رهن باشد با قولنامه ای که داریم می توانیم برای رفع توقیف خودرو اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۸۸۴ #79376514

با عرض سلام ماشین ما در رهن هست و صاحب اولیه علیرغم تسویه کامل روی پلاک شکایت کرده و ماشین هم الان پارکینگ هست. می خوام بدونم با قولنامه ای که از ایشون داریم می شود شکایت کرد و ماشین رو آزاد کرد؟ چون شنیدم که ماشینی که در رهن باشد رو نمیشود توقیف پلاک کرد چون قابل فک پلاک تا زمان تسویه نهایی نیست.

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی فقط فک پلاک نمایید .

سلام توقیف خودرویی که در رهن است منع قانونی ندارد اما انتقال ان و فک پلاک امکان پذیر نیست . شما باید دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند تقدیم کنید .

اگر شما در برابر صاحب اولیه به تعهدات خود عمل نموده اید می توانید به عنوان ذی نفع تقاضا داده و خودرو را از توقیف آزاد کنید