چجوری از نظر قانونی پیگیری کنم برای معوقات سه ساله حقوقم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۴ #79374273

درود
بنده در شرکتی رئیس هیات مدیره هستم در واقع طی قراری در سال ۹۸ من ۱۵ درصد سهام شرکت رو در ازای مبلغی خریدم و قرار بر ان شده یک دوره ازمایشی دو ساله باشه بعد سهام به اسم من شود در برج ۲ سال ۱۴۰۰ این کار رو مدیر عامل انجام داد. با این حال طی این سه سال با من حساب و کتاب نکرده و طفره می رود نه حقوقم رو کامل داده و معوقات این سه سالم مانده و تسویه نشده و هر سه سال هم هر بار که گفتم حقوقمان را مشخص کنیم طفره رفته، از جیب خودم شخصا ۴۲ میلیون هزینه کردم بدون آنکه به حساب مالی شرکت دسترسی داشته باشم و به طور کلی خبری از امورات مالی شرکت ندارم. شرکت ثبت شده با مسئولیت محدود است و در حال حاضر من رئیس هیات مدیره آنم. لطف کنید راهنمایی کنید من چجوری از نظر قانونی پیگیری کنم؟ چه برای معوقات سه ساله حقوقم، چه ۴۲ میلیون هزینه شخصی خودم و چه برای اینکه مدیرعامل طی این سه سال هیچ کدام از امور مالی شرکت رو در اختیار من نگذاشته که ببینم چی شده. (البته این نکته رو بگم قرار بین خودمان دو سال ازمایشی بوده و این دو سال سهام به اسم من نبود و در واقع در برج ۲ سال ۱۴۰۰ من به اعضای هیات مدیره شرکت وارد شدم بعنوان رئیس هیات مدیره و در کل کل سهام داران من هستم و شخص مدیرعامل)

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به دریافت مطالبات قانونی خود از طریق اداره کار محل خدمت اقدام به ثبت شکایت نمایید

با سلام
میبایست موضوعات را تفکیک نمائید:
مطالبه حق و حقوق قانونی از طریق اداره کار
مطالبه مبلغ واریزی از طریق دادگاه حقوقی

بادرودوسلام ازطریق اداره کار اقدام نمایید.

سلام برای حقوق از طریق اداره کار و برای هزینه انجام شده از اعضای شرکت مطالبه کنید

با سلام
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است از طریق دفتر پیشخوان دولت در سامانه ثبت نام و اقدام نمایید

با احترام ازطریق اداره کارتقاضای مطالبات رو بنمایید....

وقت بخیر از طریق اداره کار پیگیری نمایید