زن مکلف به برگشت باشه و به خانه شوهر برنگردد؛ آیا راهکار دیگه ای وجود داره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۵۸ #79362594

سلام.در صورتی که عدم تمکین زده باشیم و زن مکلف به برگشت باشه و به خانه شوهر برنگردد آیا راهکار دیگه ای وجود داره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دز صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد

سلام
ابتدا اظهار نامه قانونی جهت برگشت به خانه ارسال و چناچه از برگشتن امتناع نمودند فقط نفقه به وی تعلق نمیگیر

درصورت عدم تمکین زوجه با وجود حکم قطعی دادکاه
زوجه از حق نفقه برخوردار نخواهد بود و زوج می تواندازدادکاه درخواست ازدواج مجدد نماید

نه می توان همسر را اجبار به بازگشت به خانه شوهر کرد و نه بر استحقاق وی به مهریه اثری دارد. فقط مستحق نفقه نیست و همچنین با گذشت مدتی میتوان از دادگاه حکم مبتنی بر اجازه ازدواج مجدد برای شوهر گرفت.

سلام

زوج نمیتواند زوجه را مجبور به تمکین کند ولی از پرداخت نفقه معاف میشود و میتواند به دادگاه دادخواست ازدواج مجدد دهد.

درود بر شما، جز عدم استحقاق نفقه زوجه و امکان ازدواج مجدد برای زوج، مورد دیگری متصور نیست.

زوجه اجبار به تمکین نمی شود . می توانید تقاضایازدواج مجدد بدهید