شیربها برای کیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۶۹۱ #79304778

سلام
همسرم استرداد جهاز کردن و ۴ قلم که تو لیست جهاز و برگه ای به عنوان شیربها نوشته شده ارایه کرده ولی چون فاکتور خرید و شاهد داشتم که بنده خریدم شورا دادن به من ولی زوجه اعتراض کردن که شیربها رو مخوان

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که شیربها به عنوان مهریه یا شرط ضمن عقد آمده باشد نمیتوان آن را پس گرفت،اما اگر با پول شیربها برای خانم جهیزیه تهیه شده باشد،جهیزیه جز اموال مرد محسوب میشود و باید آن را پس داد

در قانون و دادگاهها رای به شیر بها وجود ندارد

با سلام
شیر بها معمولا کالا و در بعضی مواقع مبلغ وجه نقد میباشد که توسط زوج پرداخت و متعلق به زوجه میباشد .اگر منظور شما اقلامی است که شما خرید کرده اید و در لیست سیاهه جهازیه موجود باشد متعلق به زوجه است اما اگر در لیست سیاهه نباشد به شما تعلق میگیرد