بعد از اخذ آخرین دفاع توسط بازپرس در همان روز کیفر خواست صادر می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #79297248

با سلام...
اگر ۱۵ روز از زمان اخذ آخرین دفاع گذشته باشد یعنی ممکن است بازپرس قراره منع تعقیب صادر کند؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوان چنین استدلالی نمود که چون ۱۵ روز گذشته است پس قرار منع تعقیب صادر میشود .

سلام
مدت مشخصی نمی توان برای آن تعیین کرد باید بروید و پیگیری کنید.

درودبرشما
قاعدتاوقتی آخرین دفاع اخذ می گرددیعنی اینکه بازپرس نظربرمجرمیت داردمگردلایل جدیدی در آخرین دفاع بیان شودکه نیازبه بررسی بیشتراحساس شود