تعیین وقت دادگاه چه مدت زمان می برد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۷۳ #79292788

با سلام و احترام
موضوع شکایت بنده سرقت موبایل هست که در یک ماه پیش (اواخر اردیبهشت ۹۸) پرونده از اداره آگاهی به دادسرای ناحیه ۳۴ سرقت منتقل گردید. می خواستم بدونم چقدر زمان می برد تا وقت دادگاه تعیین شود؟
و اینکه در صورت تعیین وقت دادگاه فقط از طریق پیامک اطلاع رسانی م یشود یا کتبا به درب منزل هم ارسال می شود؟

باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به روند رسیدگی و انجام تحقیقات دارد

با سلام
باتوجه به اینکه پرونده شما فعلا در دادسراست لذا پس از تکمیل تحقیقات و صدورکیفرخواست پرونده به دادگاه ارسال میشود لذا از الان نمیشودگفت وقت رسیدگی دادگاه کی خواهد بود
اگرعضوساملنه ثنا باشید ازطریق پیامک اطلاع رسانی میشود

# معد بودن

با سلام ووقت بخیر
بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد نمیتوان روز دقیقی رو اعلام کرد و اگ رسامانه ثنا داشته باشید به صورت الکترونیک به شما پیامک داده می شود و درصورت نداشتن ثنا مامورابلاغ ، ابلاغ را بدست شما می آورد .

با سلام در دادسرا معمولا وقت رسیدگی تعیین نمیشود و پیشرفت کار تا حدود زیادی بستگی به میزان پیگیری شما و مهر بودن پرونده برای تصمیم قضایی دارد.