آیا به استناد این فیلم میتوان از وی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۰ #79288606

با سلام و احترام
در سال ۹۶، فردی از شرکت ما ۱۱۰ میلیون تومان کالای صنعتی خریداری کرد، متاسفانه همکارانم رسید تحویل کالا از این فرد نگرفتند و این فرد مبلغ را پرداخت نکرد. به دادگاه شکایت کردیم اما دادگاه رای به عدم حق ما داد، تنها سندی که داریم، فیلمی از حضور این فرد در دفترمان است که پس از برگزاری اولین جلسه دادگاه به دفتر آمد و خواستار این شد تا از شکایت صرف نظر کنیم تا این فرد کالا را مرجوع کند. در فیلم تمام جزییات مشخص است.
آیا به استناد این فیلم میشود شکایت دوباره کرد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین ادعایی را نمی توانی به استناد فیلم اثبات نمایید بهتر است با توافق و صحبت کالای تان را مرجوع کنید

سلام اگر دعوا به صورت حکمی رد شده باید ظرف مهلت قانونی با ارائه دلیل جدید درخواست اعاده دادرسی کنید . اما اگر قرار صادر شده می توانید مجددا دادخواست مطرح نمایید .

علت ردشدن دعوارا قید نکردید

فیلم اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک می کند اما دلیل محکمه پسند نمی باشد و درمورد موضوع شما فاکتور جز دلایل اصلی محسوب می شود .

بله همچنین شاهدان خود رانیز و مدارک دیگر را نیز ضمیمه کنید

با سلام ووقت بخیر
فیلم اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک می کند اما دلیل محکمه پسند نمی باشد و درمورد موضوع شما فاکتور جز دلایل اصلی محسوب می شود .