آیا آخرین وصیت نامه از اعتبار ساقط نشده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #79284058

سلام
اگر وراث بر سر سهم الارث خود به توافق نرسند چون قبل و بعد آخرین وصیت نامه تتظیم شده بخشی از آن مال به منظور کمک به یکی از وراث که بدهکار بوده به فروش رفته باشد با رضایت خوده پدر قبل از فوت شان و به رضایت مادر بعد فوت پدر، بنابراین آیا آخرین وصیت نامه از اعتبار یاقط نشده است چون مال بیشتری در برداشته و آیا سایر وراث میتوانند همچنان همان وصیت نانه رو ملاک قرار دهند و براساس آن حق خواهی کنن؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آنچه از اموال در زمان حیات مورث( پدر )فروش رفته جزو ترکه و ارث نیست و از وصیت هم خارج است و آخرین وصیت نامه ای که پدر شما نوشته و در زمان حیات بر خلاف آن عمل نکرده‌اند تا یک سوم معتبر است و نسبت به مازاد یک سوم در صورت تایید ورثه معتبر است.