آیا بابت ۴ ماه همکاری در فاصله ۱۰۰ کیلومتری از محل خدمت، میتوان ادعای پرداخت حق ماموریت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۲ #79277797

سلام
من مدت ۳۰ ماه در یک شرکت خصوصی کار کردم. طبق قرارداد من باید ماهیانه ۱۹۲ ساعت کارکرد دشته باشم و مبلغ a را دریافت کنم. از شهریور ماه سال ۹۷ شرکت ماهیانه مبلغی را بابت کسر کار از حقوق منو سایر همکاران کسر میکرد به دلیل اینکه من ۷ یا هشت روز مرخصی میرفتم در حالی که ۱۹۲ ساعت کارکرد موظف انجام شده بود و قبل از مرخصی برگه درخواست مرخصی اینجانب توسط سرپرست کارگاه و کارفرما تایید و امضا می شده. در سال ۹۸ در هنگام پرداخت تسویه حساب شرکت مبلغی قابل توجه را از سنوات من کسر کرد به بهانه ۱۱۴ کسر کارکرد در سال ۱۳۹۷.
آیا در صورت شکایت این مبالغ قابل استرداد است؟
در اذر ماه ۹۷ من به شهرستانی در ۱۰۰ کیلومتری کارگاه منتقل شدم بدون حکم ماموریت و مدت ۴ ماه در ان منطقه با شرکت همکاری کردم و در سال ۹۸ محل خدمت من در قرارداد به محل جدید تغییر کرد.
آیا بابت ۴ ماه همکاری در فاصله ۱۰۰ کیلومتری از محل خدمت ( که در قرارداد سال ۹۷ درج شده است ) میتوان ادعای پرداخت حق ماموریت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۶۴- مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب چهار روز جمعه ، جمعا یک ماه است . سایر روزهای تعطیل جزو ایام مرخصی محسوب نخواهد شد . برای کار کمتر از یک سال مرخصی مزبور به نسبت مدت کار انجام یافته محاسبه می شود. اگر چنانچه شما از مدت قانونی از مرخصی استحقاقی خود استفاده نمائید و مرخصی شما به پایان برسد می توانید از مرخصی بدون حقوق با هماهنگی کارفرما استفاده نمائید که از این بابت نیز هیچگونه حقوق و مزایای قانونی تعلق نمی گیرد.
و یا اینکه با توجه به تبصره یک ماده ۵۱ قانون کار کارفرما با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار هر هفته از ۴۴ ساعت تجاوز نکند .
در خصوص ماموریت نیزاگر چنانچه محل کار شما همان کارگاهی باشد که در آنجا مشغول بکار هستید ماموریت تعلق نمی گردد چون محل کار اصلی شما بحساب می اید و اگر چنانچه محل اصلی کار شما نباشد می توانید از طریق اداره کار محل طرح اقامه دعوی نمائید.

سلام
می توانید مراتب را در اداه کار مطرح نمایید و علیه شرکت اقامه دعوا نمایید

سلام در صورتی که ۱۹۲ ساعت در ماه کار کرده اید طبق قانون کار میتوانسته اید روزهای دیگر باقیمانده ماه را با تعیین قبلی تعطیل باشید و به جای آن ۱۹۲ ساعت را در روزهای دیگر کار کنید. در خصوص حق ماموریت نیاز است جزئیات قرارداد شما را بدانم تا اظهار نظر کنم اما به طو کلی نمیتوان اظهار نظر کرد چون مبلغ سنگینی میباشد . در صورتی که نسخه ای از قرارداد دارید جزئیات را کامل به همراه تصویری از آن اعلام بفرمائید کامل در خدمت شما هستم لکن با اوضاع احوال فعلی به نظر میرسد طبق قانون کار چون بیشتر از ۵۰ کیلومتر از محل اصلی کارگاه دور شده اید مشمول دریافت حق ماموریت هستید.