اگه طرفی که کارتش هک شده شکایت کند؛ قاضی مرا محکوم میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #79247225

سلام
من از کسی شارژ گرفتم بعد فهمیدم شارژ فیشینگ بوده بعد من این شارژ بر روی شماره مادرم زدم میخواستم بدونم اگه طرفی که کارتش هک شده شکایت کنه و قاضی بگه این فیشینگ من انجام دادم قاضی جریمه یا زندان و برای من در میاره یا مادرم.
این کارو من انجام دادم فقط شار بر روی سیم کارت مادرم ریختم در ضمن من ۱۷ سالمه و نمیتونم سیم کارت بگیرم هنوز ممنون میشم جواب بدید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورت اثبات جرم محکوم به مجازات قانونی حبس خواهید شد. که باتوجه به سن زیر ۱۸ سال به کانون اصلاح و تربیت اعزام میشوید.