منظور از هبه اموال چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷۲ #79237655

سلام
در ایام خوش زندگی و برای اینکه خانمم دلگرم به زندگی بشه از سر دلسوزی، واحد مسکونی خودم رو که کاملا با هزینه خودم ساختم به نام ایشون زدم.متاسفانه الان توی زندگی به مشکل برخوردیم و ایشون قصد جدایی دارن.و ایشون ادعا دارن که این خونه مال منه و شما هیچ سهمی در این خونه ندارین.مهریه رو میبخشم ولی خونه رو به شما نمیدم.!!!!!یعنی به زبون عامیانه خودمون:برو به سلامت
آیا در این شرایط،میتونم با استفاده از قانون هبه خونه خودم رو پس بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود تا زمانی که هبه وجود دارد شما دوست عزیز امکان رجوع از آن را دارید

درود تا زمانی که عین هبه وجود دارد شما امکان رجوع از آن را دارید و میتوانید دستورموقت جهت عدم امکان نقل و انتقال بدوا از دادگاه تقاضا کنین

باسلام با اثبات هبه ووجود عین موهوبه قابلیت رجوع دارد

بادرود تحت شرایطی رجوع از هبه ممکن است

اگر ثمن خانه را شما پرداخت نموده اید به استناد واریز و شهادت شهود دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید هبه با اثبات قابل رجوع می باشد

اگر از نام خویش به نام ایشان انتقال پیدا کرده باشد اثبات هبه و رجوع ان بنظر آسانتر خواهد بود. ‌

سلام . اگر طی سند رسمی به نام ایشون زدید هبه معنا ندارد . و در غیر این صورت هبه قابل رجوع است