وکالت تفویضی من قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۵ #79233717

سلام وقت بخیر
شوهرم طی یک مبایعه نامه و وکالتنامه آپارتمانی رو خریداری کردن که ایشون وکالت فروش هم دارن، و تا الان در رهن بانک بوده.بعدش همسرم به من وکالت تفویضی دادن که متن وکالت تفویضی رو ارسال کردم
سوال من مشخصا این هست که مطلع شدم همسرم میخواد آپارتمان رو بفروشه که از زیر بار مهریه من دربره البته هنوز درخواست مهریه به دادگاه ندادم و اموالی رو هم معرفی نکردم اما یه وکیل معاضدتی در دادگاه به من گفتن شما با وکالتی که در اختیار دارین برو محضر و اپارتمان را به شخص دیگه ای واگذار کن وگرنه اگر شوهرت اون رو بفروشه دیگه دستت به جایی بند نیست گفتم به کی مثلا من به غریبه اطمینان ندارم گفت بفروش به پدرت یا یه فرد امین. میخوام با وکلای محترم نیز مشورت کنم آیا این گفته ایشون صحت داره؟ من واقعا گیج شدم
متن وکالت تفویضی بنده:
آقای ... به آدرس فلان.... در این دفتر حاضر و بعد الحضور ضمن اقرار به اعتبار وکالتنامه قبلی و باستناد به حق توکیل به غیر تمامی اختیارات مطروحه خود را که به موجب سند....مورخ... تنظیمی در این دفتر در خصوص انجام امور اداری، قانونی و انتقال قطعی ششدانگ یک واحد از ۳ واحد آپارتمان ... در خیابان..... طبقه اول طبق مساحت حدود حقوق و پلاک ثبتی مندرج در صورت مجلس تفکیکی که آن را موکلین سند وکالت موکلین فوق الذکر یا وکیل در آینده اخذ می نماید داشته را به طور کامل و بدون استثنا به خانم فلان....ادرس و.... تفویض و واگذار نمود به طوری که خانم فلان حق دارد نسبت به انجام تمامی موارد مندرج در وکالتنامه فوق الذکر اقدام نماید. این وکالتنامه از هر حیث تابع وکالتنامه اولیه بوده فقط در نفس وکالت موثر است

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام موضوع نیازمند بررسی ازتمام جهاد است وکالت با فوت باطل میشود میتوانید به شخص دیگری منتقل کنید و

باسلام. میت. انیدملک را به خودیاشخص مورداعتماددیگری انتقال دهید.

سلام بهترین کار این است که ملک را به نام خود بزنید

سلام بله بهتر است ملک را بنام خود منتقل نمایید و یا شخصی ک مورد اعتماد است .

باسلام
اگر دروکالت فی نفسه قید شده دباشد میتوانید به خود انتقال دهید ولی در جریان باشین اکر شوهرتان داقدام کنند قبل از شما وکالت شما از بین میرود