چه باید بکنم تا اگه روزی خواستم از کار انصراف دهم با مشکل مواجه نشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۰ #79227783

سلام.
جهت قرارداد در شرکتی سفته ۳۰ میلیونی خواستن. باتوجه به اینکه قراردادها سه ماهه هست چطور سفته رو بدهم و چگونه تاریخ رو مشخص کنم که اگه روزی خواستم از کار انصراف دهم با نشکل مواجه نشم؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سفته و قرارداد قید شود سفته جهت حسن انجام کار است

در متن سفته عبارت حسن انجام کار قید گردد و قراردادی در این زمینه تنظیم شود

سلام
عبارت حسن انجام کار و در وجه چه شخصی را حتما قید نمایید

سلام
ر ابتدا اینکه بر روی صفحه ها قید نمایید که جهت تضمین حسن انجام کار اعطا می‌شود.
در ثانی در قرارداد کار خود درج نمایید که سفته هایی به با مبلغ،تاریخ و شماره مشخص به کارفرما جهت تضمین حسن انجام کار به طور امانی اعطا شده است.

سلام و احترام.

۱- در متن سفته ها حتما عبارت "جهت حسن انجام کار" را بنویسید.
۲- در قرارداد کاری تان نیز شماره سفته ها و مبلغ را ذکر کنید و بنویسید که سفته ها برای "ضمانت حسن انجام کار" ارائه شده اند.
۳- از سفته ها کپی بگیرید و نز خود داشته باشید.

با انجام موارد فوق ، در آینده هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید.

موفق و پیروز باشید

سلام
در متن سفته قید کنید که بابت تضمین حسن انجام کار قرارداد شماره....

سلام- روی سفته ها رو تاریخ نگذارید و در قسمت در وجه" ذکر نمائید بابت ضمانت و اسم کارفرما را بنویسید. از سفته ها به امضاء مدیر شرکت کپی بگیرید. البته در قراردادتان حتما شماره سفته ها را درج نمائید. سفته ها را در وجه شخص خاصی ننویسید. البته در قانون جدید اخذ سفته جهت ضمانت کار از نیروها دیگر اعتبار چندانی ندارد/.