چگونه می توان به صورت قانونی و بدون رضایت همسر جنین را سقط کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۱۲ #79225525

راهی وجود داره تا همسر رو اجبار به سقط جنین ناخواسته کرد به عبارتی چگونه می توان به صورت قانونی و بدون رضایت همسر جنین را سقط کرد؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سقط جنین قانونی نیست مگر وجود جنین برای مادر خطر داشته باشد و در اینصورت با تایید پزشک متخصص انجام خواهد شد

صرفا اگر وجود جنین برای سلامت مادر خطر جدی ایجاد کند و با نظر پزشک متخصص در مواردی در غیر اینصورت راهکاری متصور نیست

با سلام . راهکار قانونی در این زمینه وجود ندارد. در صورتی که بقای جنین در رحم مادر برای حیات مادر و جنین خطرناک باشد و توسط پزشکان متخصص و پزشکی قانونی تایید شود می توان از راه قانونی برای سقط جنین اقدام کرد. متوجه باشید اقدام به سقط جنین غیر از مورد مذکور غیر قانونی و جرم است.

سلام وقت بخیر
راه قانونی وجود ندارد

سلام.راهی وجود ندارد و قانونی نیست مگر خطر وجود جنین برای مادر.....

راهکار قانونی وجود ندارد....

سلام
راه قانونی وجود ندارد