میتونم عنوان کنم که دخالت خانواده شوهر من و پاپوش درست کردن واسه داداشم که من از همه حق و حقوقم بگذرم و قاضی حکم برائت بده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۶ #79217694

شوهر من میشه برادر زن پسر عمم زن پسر عمم از داداشم شکایت کرده از طریق پلیس فتا که داداش من شماره زن پسر عمم رو تو سایت همسر یابی ثبت نام کرده پاپوش درست کردن چون از وای‌فای بنام داداشم هست و هنوز طلاق من رسمی نشده و دخالت خانواده شوهر من باعث جدایی من شدن و خواهر شوهر من که از داداشم شکایت کردن میتونم تو دادگاه به قاضی عنوان کنم که دخالت خانواده شوهر من و پاپوش درست کردن واسه داداشم که من از همه حق و حقوقم بگذرم یعنی مهریه و نفقه و اجرت المثل رو ببخشم که خواهر شوهر من رضایت رو در اینصورت میخاد و قاضی حکم برائت بده؟
حکم برائت به دلیل بحث خانوادگی باشه؟ چی بگم که دادگاه به خیر و خوشی تموم بشه که رو تصمیم قاضی تاثیر خوبی برای داداشم داشته باشه؟!؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادرتان می بایست ازحق خود باشهادت شهود ویااستعلام پلیس فتا دفاع کند ونیازی نیست شماازخود بگزرید

"با سلام"
خیر قاضی فقط به مستندات توجه و حکم صادر مینماید و فرمایشات شما بی تاثیر است

برای اثبات این ادعای خود باید مدارک و مستندات مستدل ارائه دهید و در صورت لازم از شهود کمک بگیرید زیرا رسیدگی ب تمامی پرونده ها بر این اساس استوار است؛صدور رای بر مبنای شواهد و مستندات ک قاضی را متقاعد ب صدور رای کرده باشد

سلام. اثبات این مساله به صرف ثبت نام با وای فای متعلق به برادر شما امری عجیب است چون هرشخصی میتواند از آن استفاده کند. ولی صحبتهای شما نیز دفاع محسوب نمیشود.

موضوع مورد اشاره نمیتواند تاثیری در تصمیم و رای قاضی داشته باشد چرا که مطابق قانون قاضی موظف است بر اساس مستندات و دلایل ابرازی اتخاذ تصمیم کرده و صدور رای بر اساس ذهن خوانی و احتمالات فاقد وجاهت قانونی است .

سلام ، همچین دفاعی مبتنی بر دروغ بوده و نتیجه بخش نخواهد بود ، بهتره از خدمات مشاوره یا سفارش اوراق قضایی (لایحه دفاعیه) در سایت استفاده کنید تا با شرح صحیح موضوع و در فرصت مقتضی، امکان تدارک دفاع براتون وجود داشته باشه