اعتیاد زوج را چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #79207685

همسرم شیشه مصرف میکنه هزینه زندگی را نمیپردازه منو‌ کتک میزنه ولی اگر دادگاه بخواد بفرستتش ازمایش۳ روز مصرف نکنه ازمایشش منفی میشه اجاره خونه و ماشین بنام خودم هست ولی بی اجازه میبره دستم بجایی بند نیست چجور میتونم ثابت کنم معتاده بارها ترکش دادم اصلا تمکین نمیکنه هزار تا ایراد داره چه مراحلی باید طی کنم چقدر طول میکشه ۲ تا دختر ۸ ساله و ۲ ساله دارم تکلیف اونا چی میشه اگر بگم امنیت جانی ندارم چطور ثابت کنم از نظر مالی هم نمیتونه بچه هارو تامین کنه هر چیزی هم که در زندگیمون داره از پدرم بهم میرسه همسرم میخوره اینارو چطور به قاضی ثابت کنم الان ۶ ساله در عذابم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص کتک زدن میتوانید شکایت و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید
در خصوص مواد مخدر نیز شکایت نمایید آزمایش فوری اخذ میشود

سلام و درود
با مطالبه مهریه و نفقه میتونید زوجه را تحت فشار بذارید و نهایتا مجبور به طلاق توافقی بشود.
و در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه از تاریخ صدور اجرائیه هم میتوانید دادخواست طلاق به لحاظ تحقق وکالت را تقدیم دادگاه خانواده کنید.

با سلام و احترام
در باب ضرب و جرح گواهی پزشکی قانونی دریافت کنید و من باب اعتیاد با آزمایش قابل اثبات است
و اگر بتوانید عسر و حرج را اثبات کنید میتوانید جهت طلاق اقدام کنید.

آزمایش اعتیاد روی نمونه مو تا مدت طولانی قابل تشخیص است.

سلام
در مورد که ایشان کتک می زنند و ایراد ضرب و جرح دارند باید به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی بگیرید در مورد اعتیاد به هر حال باید یا پلیس ایشان را دستگیر و فورا آزمایش انجام دهند یا کسانی در این مورد شهادت بدهند و بهتر است با پلیس مواد مخدر در این مورد مشورت کنید