زمانی که زن ناشزه محسوب میشود، آیا شوهر میتواند اقدام به ازدواج مجدد نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱ #79205510

زنی که ناشزه هست، آیا فقط از مهریه محروم است و شوهر میتواند ازدواج مجدد کند یا شرایط خاصی دیگر هم برایش حاصل میشود و یک سوال دیگری هم جواب بدهید، شرمنده.
همسر اولی که مهریه اش سال هفتاد و شش یک میلیون و پانصد هزار تومان باشد به پول امروز مهریه اش چقدر است؟
و اگر شوهر همسر و چهار فرزند کودک دیگر داشته باشد و مستاجر باشد و فقط یک کامیون داشته باشد، اولا کامیون بابت مهریه توقیف میشود یا نه؟
و اگر نشود درآمد من ماهی سه تومن تا دو و پانصد هست، حداکثر مبلغ اقساط مهریه چقدر امکان دارد قاضی بابت مهریه حکم دهد تا زوج بپردازد؟
خیلی خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج مجدد هم همچنان نیاز به اجازه همسر خواهد داشت .

همسر ناشزه فقط از نفقه محروم است ، و از مهریه محروم نمیشود و مهریه حق مسلم او است . حداقل یک چهارم حقوق بابت اقساط مهریه اخذ خواهد شد .

با سلام
در خصوص سوال اول زوجه ناشزه نفقه. تعلق نخواهد گرفت ومهریه هیچ ارتباطی با ناشزه بودن ندارد واگر حکم تمکین اخذ نموده باشید واجراییه مبنی بر بازگشت به زندگی برای همسرتان صادر شده باشد و تمکین ننماید میتوانید به استناد این حکم دادخواست ازدواج مجددا تقدیم نمایید
درخصوص سوال دوم مهریه به نرخ روز تا پایان سال ۱۳۹۷ حدودا ۳۱۰ میلیون ریال می باشد
درخصوص توقیف اموال با توجه به اینکه کامیون مورد سوال جز مستثنیات دین تلقی میگردد ووسیله امرار ومعاش ودراجد شما مخسوب خواهد شد لذا قابل توقیف نمی باشد ومتناسب به وضعیت مالی وزندگیتون بنا بر تشخیص دادگاه در صورت پذیرفتن اعسار شما مبلغی بصورت ماهیانه تعیین خواهد شد