شکایت از صافکار خودرو چطور انجام بشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۲۱ #79194128

سلام جهت صافکاری و نقاشی خودرو مراجعه کردم مورخه ۱۲ اردیبهشت که شب همان روز اعلام شد کارهای صافکاری انجام شده و مابقی فردا انجام میشه جهت تحویل خودرو رفتم اعلام شد کارتخوان مغازه خراب است و ۲۵۰ هزار تومن نقد پرداخت کردم و ماشین بردم مورخه ۱۳ اردیبهشت مجددا مراجعه کردم جهت ادامه تعمیر و نقاشی خودرو که شب اعلام شد تمام نشده و بیام خودرو ببرم که دوباره مبلغ ۲۵۰هزار تومن نقد پرداخت کردم و هنگام روشن کردن ماشین متوجه تغییر صدای اگزوز شدم توجه نکردم روز سوم مورخه ۱۴اردیبهشت ماشین جهت ادامه نقاشی به مغازه بردم و ظهر تماس گرفتن ماشین اماده هست. وقتی تحویل گرفتم بردم اگزوز سازی گفتن محتویات داخل کاتالیست اگزوز خالی کردن چون قیمتش بالاس. چجوری شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام با عنوان سرقت تعزیری قابلیت شکایت دارد.

با سلام و د رود . به عنوان اتهام سرقت تعزیری قابل پیگرد کیفری میباشد .

سلام شما میتوانید شکایتی هم مبنی بر سرقت و یا خیانت در امانت بطرفیت مکانیک تنظیم نمایید.

می توانید شکایت سرقت یا خیانت در امانت مطرح کنید مسئله مهم اثبات امراست

بنام خدا،تحت عنوان سرقت تعزیری قابل شکایت است.

با سلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت با عنوان خیانت در امانت نمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان سرقت شکابت کنید