باز پس گیری وجه چطور است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۳ #79192013

با سلام
من در یک سایت سرمایه گذاری ، سرمایه گذاری کرده ام ، بخشی از پول را بصورت کارت به کارت و بخش دیگری را نیز بصورت تتر واریز کردم و برای تمامی واریزی ها نیز مدارک و مستندات موجود دارم.حال شرکت به من پول را پس نمیدهد و مدام امروز و فردا میکند.من میتوانم برای پس گرفتن وجه اقدام به شکایت نمایم ؟ آیا میتوانم با همین مدارک پولم را پس بگیرم ؟ حتی فایل های صورتی دارم که پشتیبان سایت را نیز دارم.من چندین مرتبه به چند حساب بانکی پول را کارت به کارت کرده ام.این مدارک و مستندات برای شکایت لازم است و میتوانم موفق شوم.
ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دادخواست مطالبه حقوقی به استناد ادله موجود مطرح کنید و خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه هم مورد مطالبه قرار دهید

اگر قراردادی مکتوب دارید میتوانید الزام ایشان را ب ایفای تعهدات بخواهید در غیر اینصورت حق طرح دعوا برای مطالبه و استرداد وجوه برای شما متصور هست و شرکت ملزم ب تادیه وجوه واریزی ب موجب رای دادگاه خواهد گشت

اگر سرمایه گذاری کردید باید طبق قرارداد فیمابین عمل کنید. در صورتی که طبق قرارداد اکنون حق استرداد مبلغ را دارید، می توانید دادخواست استرداد وجه بدهید.

بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه علیه شرکت باید طرح نمایید.

با سلام
آیا شرکت ثبت شده است و شما چک کردید؟
آیا حساب های بانکی همگی متعلق به شرکت بودند؟
اگر نبوده باشند متاسفانه شما به مشکل برخواهید خورد
نیاز به بررسی دقیق تر مدارک شما دارد

سلام فیش واریزی برای مبالغ واریز به حساب و مکتوبات و اصوات ردوبدل شده برای واریز تتر، به جهت مطالبه کفایت می‌کند میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام بله می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی
به استناد رسید واریز وجه و سایر مستندات دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید