حتما باید به پزشکی قانونی برود یا فقط برود شکایت کند به دادگاه کافیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۳ #79163454

آیا زن برای شکایت از همسر برای ضرب و شتم حتما باید به پزشکی قانونی برود یا فقط برود شکایت کند به دادگاه کافیست؟!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

"با سلام"
در خصوص ضرب و شتم پس از شکایت،معاینه پزشکی قانونی الزامی میباشد

پس از اعلام شکایت،به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد.

باید ابتدا شکایت خود را مطرح نمایید تا از سوی دادگاه یا کلانتری به پزشکی قانونی معرفی شوید .

با سلام ابتدا باید شکایت نموده و سپس نامه‌ای برای معرفی به پزشکی قانونی است و به جهت مشخص شدن میزان دیات و جراحات به پزشکی قانونی بروید

باید از طریق کلانتری برگه پزشکی قانونی بگیرید و بعد شکایت کنید