حاضرم مهریه را ببخشم ولی ایشان مرا ترک کرده و تهدید و تهمت و فحاشی مینماید، چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۶ #79161175

خانمی هستم، ۴۰ ساله و صیغه مردی شدم متاهل دارای دو بچه و مدت ۵ ساله و ۵ تا سکه مهریه، حال مدت ۲ سال میگذرد و شوهرم با همسر دایمی خود به مشکل خورده و رفته ایشان هم تمام مدارک من را برده میخواهم صیغه را باطل کنم حتی حاضرم مهریه را ببخشم ولی ایشان مرا ترک کرده و فقط با پیام تهدید و تهمت و فحاشی نمی اید. توافقی باطل کنیم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااثبات عسروحرج می توانید ازدادگاه ابطال صیغه نامه رادرخواست کنید

در عقد موقت بذل مدت در اختیار زوج می باشد. شما می توانید بابت توهین و تهدید از ایشان شکایت کنید. و با اثبات عقد موقت مطالبه مهریه کنید.

با سلام
با اثبات عسرو حرج نگه داشتن شما از طرف زوج می توانید تقاضای ابطال صیغه نامه را بکنید

درود و عرض ادب
اگر عقد موقتتان دفترخانه ای است مراجعه کنید یک رونوشت از سند ازدواج موقتتان بگیرید ومراجعه کنید به دادگاه عسر و حرج خود را ثابت کنید.

چنانچه حق بذل مدت بشما داده با مراجعه به محضری که عقد خوانده بذل مدت کن و خودرا از زوجیت وی رها کن لذا فقط میتونی دادخواست مطالبه مهریه بدی

ولی اگر در شرط ضمن عقد به شما وکالت بذل مدت از طرف خودش را نداده تا پایان مدت عقد نمیتوانی جدا بشی