آیا دادخواست حقوقی بعد از دادگاه کیفری امکانپذیر می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۵۶۲ #79150

با سلام و عرض خسته نباشید
حدود یک سال و نیم پیش از طرف شرکتی که در اون کار میکردم از من شکایت کیفری انجام شد بعنوان خیانت در امانت. دادگاه بدوی بصورت غیابی و بدون اطلاع من برگزار شد و محکوم شدم و به دلیل اینکه اطلاعی از واخواهی نداشتم، فرصت واخواهی رو از دست دادم و متاسفانه مدارکی که جمع کردم در روز دادگاه تجدید نظر حاضر نشدند و در دادگاه تجدید نظر هم بعلت خیانت در امانت به یک سال حبس محکوم شدم و مدارکم زمانی حاضر شدن که دادگاه چند روز بود رای صادر کرده بود و دیگه نمیشد کاری کرد. الان رای قطعی شده ولی هنوز به من ابلاغ نشده. من توی شرکتی که کار میکردم صد میلیون تومان سفته جهت ضمانت داشتم، که در مراحل دادگاه اصلا حرفی از اون سفته ها زده نشد. امروز مطلع شدم که ظاهرا شرکت بخاطر اون سفته ها شکایت حقوقی کرده. حال سوال من اینه که اولا امکانش هست وقتی از من بخاطر عدم تحویل امانات شرکت شکایت شده و من محکوم قطعی شدم، مجددا از من شکایت حقوقی بشه؟ یعنی درواقع یعنی درواقع من بخاطر یک جرم میتونم در دو دادگاه محکوم بشم؟ و دیگری اینکه الان که رسیدهای تحویل چک و مدارک مالی به حسابداری شرکت رو در دستم دارم، آیا ممکنه باز هم این رسیدها بی اعتبار بشن بخاطر اینکه در دادگاه کیفری محکوم شدم؟ متشکرم

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید دادخواست حقوقی در دادگاه عمومی حقوقی طرح کنید

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید شما می توانید دادخواست حقوقی را در دادگاه عمومی تقدیم کنید.

موید و پیروز باشید