ایا این فروش مورد تایید هست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۰ #79139747

با سلام
پدر بزرگ بنده از سال ۱۳۳۰بعد از فوت پدرشان مالک زمینهای ایشان در روستا شده
ایشان در سال ۶۵ فوت کردند. و زمینهای دیم اشان در تصرف فرزندانشان بوده و انها تا سال سال ۶۸ تقریبا دیم کاشته اند و هنوز هنم در زمین تصرف دارند الان بعد از چندین سال یک نفری با در دست داشتن یک نسق قدیمی متعلق به سال۳۷ ادعا دارد که تمام زمینهای مارا خریده

خواهشمندم کمک کنید که بدانم الان باید چه کنم چون این زمینها کلا در تصرف ما بوده و شاهد هم وجود دارد که در تصرف ما هست خریدار هم مدرک خود را به ما نشان نداده و. میگوید روی میز قاضی نشان میدهم الان میترسم شکایت کنیم و زمینهایمان را از ما بگیرند

خواهشا کمک کنید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با. اثبات ادعا بر عهده ی مدعی می باشد

تقاضای صدور قرار کارشناسی کنید.

می بایست اسناد ومدارک ارائه شده از سوی ایشان توسط کارشناس مورد برسی قرار گیرد تا صحت سقم ان معلوم گردد

باسلام
باید ادعای خود را ثابت نمایند .

با درود هر مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام و درود
هریک از طرفین که ادعایی دارند باید ادله و مستندات خود را به دادگاه ارائه دهند، در وهله اول ایشان باید مستندات و ادله خود را به دادگاه ارائه داده و کارشناسی صورت گیرد
موفق و موید باشید

بادرودوسلام ایشان درمقام مدعی باید ادعای خودرا اثبات نماید.