میتونم شکایتی کنم ازشون؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۲ #79138030

سلام.من پارسال از طریق آشنایی برای کشیدن کامل حدود ۱۲تا دندان که ریشه خراب شده بودن رفتم مطب دکتر دندانپزشک.دکتر یه تخفیف کلی داد بخاطر آشنایی،من همون روز اول ویزیت و جلسه‌ اول درمان بهشون گفتم هرچقدر که هزینه درمانم میشه همونو حساب کنید که قبول نکردن خودشون گفتن نه مشکلی نیست.بعد از دو بار مراجعه اخلاق و برخوردشون اصلا جالب نبود و چون هنگام درمان دردم میگرفت یا صدام در میومد شاکی میشدن و اصلا رفتار و نحوه درمانشون جالب نبود که جلسه سوم گفتن دیگه پیش من نیا من انجام نمیدم چون موقع کشیدن مثلا ۳تا دندان صدات در میاد و ازینجور حرفا که ۵ تاش موند در صورتی که من روز اول کل مبلغ درمان پرداخت کردم کلی منو از درمانم عقب افتادم.الان بعد از ۴ماه رفتم مطب که اون مبلغ اضافی که پرداخت کرده بودم و نکشیدن برام پس بگیرم برخوردشون درست نبود و طلبکارم بودن که این مبلغ کلی که پرداخت کردم اگه تخفیف نمیدادن همونقدر میشد و بهانه الکی.من دیگه مقصر نیستم میخواستن تخفیف ندن یا درمان منو ادامه میدادن.الان نه اون مبلغ اضافی که پرداخت کرده بودم نمیدن هم اینکه دندان برام درست نمیکنن. من چیکار میتونم بکنم میتونم شکایتی کنم ازشون؟احساس میکنم بار اولشون نباشه اینکارو انجام میدن.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چنان‌چه بتوانید قصور و اهمال ایشان را اثبات نمایید از طریق دادسرای جرائم پزشکی و نظام پزشکی قابل شکایت و پیگیری است

باسلام
بله می توانید ازطریق دادسرای پزشکی ازایشان به علت قصور پزشکی شکایت کنید

سلام از طریق دادسرای پزشکی نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید

با سلام
به علت قصور پزشک هم در دادسرای عمومی و هم نظام پزشکی شکایت کرد

سلام و درود
بله از طریق سازمان نظام پزشکی اقدام نمایید

سلام و عرض ادب
میتوانید تحت عنوان حرایم پزشکی در دادسرا مربوطه به امور پزشکان شکایت کنید

شکایت خود را در دادسرای جرایم پزشکی مطرح نمایید