باتوجه به ماده۶۶۷ قانون مدنی که مصلحت و غبطه رعایت نشده آیا این معامله باطل است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۲ #79129629

با عرض سلام و احترام در سال ۸۶ دایی بنده از مادرم وکالت بلاعزل گرفت که کلیه املاک موروثی در هر بخش و شهری به هر قیمت و کیفیت را به هر شخص حقیقی یا حقوقی ولو به خود را بفروشد و نسبت به اخذ وجه آن و ایصال به موکل در مقابل اخذ رسید اقدام نماید ایشان این املاک را بخشی به نام خود و بخشی به نام سایر افراد کرده اند ولی هیچ سهم الارثی را به موکل نداده اند بعد از تنظیم دادخواست مطالبه ثمن پلاک ثبتی و محکومیت خوانده به نرخ روز و تشکیل پرونده و استعلام از دفترخانه معلوم شد که در زمان معامله به قیمت بسیار ناچیز و منطقه ای این پلاک ها معامله گردیده است، باتوجه به ماده۶۶۷ قانون مدنی که مصلحت و غبطه موکل رعایت نشده آیا این معامله باطل است ؟ چه دادخواستی باید برای بازپس گیری ملک انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بااستنادبه عدم رعایت مصلحت موکل ابطال معامله را مطرح نمایید

طبق رای وحدت رویه صادر شده به تاریخ ۳/۳/۱۴۰۱ تنظیم وکالت به منزله انتقال مالکیت نمیباشد ، میتوانید دادخواست ابطال بدهید

سلام ابطال معامله به جهت عدم رعایت غبطه و مصلحت مستلزم اثبات این موضوع است با اثبات ادعا میتوانید نسبت به ابطال معامله اقدام نمایید

سلام در صورت فروش بسیار نازل مبتوان اقدام قانونی انجام داد

باسلام
بله درصورت عدم رعایت مصلحت موکل توسط وکیل اقدام به ابطال کلیه معاملاتی که به قیمت واقعی به فروش نرسیده را دهید

با سلام
بله چنانچه مصلحت موکل در نظر گرفته نشده و به قیمت نازل فروخته شده می توان اقدام قانونی کرد

سلام
در صورتی که وکیل در اقدامات خویش رعایت مصلحت موکل را نکند اقدامات وکیل فضولی بوده و قابلیت ابطال دارد