میتواند نفقه بگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۲ #79123147

وکیل زنم درخواست نفقه زده درصورتی که اجرای احکام عدم تمکین رو دارم وکیلش درخواست از اجرای احکام تا ناشزه شدن رو زده من نامه ناشزه شدن رو فقط ندارم امکان گرفتن نفقه داره

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،درخواست صدور اجرائیه و اخذ گواهی نشوز کنید اما برای دفاع حتما به حکم قطعی عدم تمکین استناد کنید و اینکه نفقه در مقابل تمکین است.شاید با توجه به رویه گاها متفاوت دادگاه ها دعوای طرف مقابل رد شد.

سلام و وقت بخیر.
حتما سریعا درخواست صدور اجرائیه برای رای الزام به تمکین بکنید و گزارش اجرای احکام مبنی بر عدم تمکین را اخذ کنید.در دفاع از دعوای نفقه معوقه هم به رای دادگاه استناد کنید.اگر در رای مشخص شده تاریخ دقیق عدم تمکین چه زمانی بوده که هیچی اگر نه از تاریخ قطعیت رای، استناد کنید و به این شکل دفاع کنید.ممکن هست مرجع رسیدگی قبول کند دفاع شمارو.
موفق باشید

سلام رویه محاکم متفاوت است عده ای به صرف رای تمکین و قطعیت آن زوجه را محق دریافت نفقه نمیدانند و عده ای دیگر معتقد ب اجرایی بودن تمکین هستند وتازمان حکم عدم تمکین زوجه را محق دریافت نفقه میدانند تصمیم با قاضی رسیدگی کننده است

نفقه زوجه تا زمانی که حکم نشوز ایشان دریافت نشود قابل دریافت می باشد

با سلام تقاضای صدور اجرائیه کنید.

با سلام
اگر گواهی نشوز نگرفته باشید تا زمان اخذ آن می تواند نفقه بگیرد

باسلام واحترام صرف گرفتن رای الزام به تمکین کفایت نمیکند ومیبایست درخواست صدور اجرائیه نموده و گواهی نشوز دریافت نمایید تادیگر به زوجه نفقه تعلق نگیرد