حکم عدم تمکین زن مطلقه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۶۱ #79103

با عرض سلام و خسته نباشید. پسری 25 ساله هستم که 2 سال پیش با زنی مطلقه که حدود 8 سال دوست بودیم ازدواج کردم (به اصرار خودش یه بچه هم داشت) بعد از ازدواجمان حدود 100میلیون تومان خرجش کردم (ماشین.طلا.پول.و....) و حدود 1سال است که با من سر موضوع الکی قهر کرده است و در منزل پدرش است ولی خوانواده اش میگویند پیش ما نیست . من حاظرم نفقه و مهریه اش را بدهم ولی برگردد چون واقعا دوستش دارم . چگونه میتوانم او را برگردانم سر زندگی اصلا نمیخواهم طلاقش دهم لطفا بهم کمک کنید یه راه حل مناسب جلوی پایم بگذارید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اگر واقعا علاقه مند به او هستید مشکل را از مجاری دیگری غیر از اعمال قانون حل کنیدوگرنه حق طلاق باشماست واو نمی‌تواند بدون هیچ عذر قانونی طلاق بگیرد. شما از همین الان ماهانه نفقه وی را بحساب پرداخت کرده و سید دریافت کنید. اما راه حل‌هایی وجود دارد که مسئله به صورت مسالمت آمیز حل شود

دعوای الزام به تمکین طرح کنید

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید شما باید به طرفیت زوجه دادخواست الزام به تمکین در دادگاه خانواده مطرح کنید.موید و پیروز باشید