میگن که طبق قانون ما میتونیم سند رو باطل کنیم؛ آیا این حرف درسته؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۵ #79102163

سلام وقتتون بخیر .
پدر بنده زمانی که ۹۰ سالشون بود سه دانگ خونه رو به نام من زدن (به دلیل پرستاری و مراقبت از پدرم )ایشون وقتی ۹۳ سالشون بود فوت کردند.
ورثه میگن که از اونجایی که پدر بالای ۸۵ سال بوده طبق قانون ما میتونیم سند رو باطل کنیم. آیا این حرف درسته؟ و اصلا ربطی به سن داره؟
چون مدام من رو با این حرف تهدید میکنن.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدائا باید مشخص کنید انتقال مالکیت با سند رسمی بوده در دفترخانه اسناد رسمی انجام گرفته و یا با سند عادی و در بنگاه مشاور املاک ؟
چون در دفترخانه اسناد رسمی ، در هنگام انتقال مالکیت ، سردفتر صحت و سلامت عقلی پدرتان را احراز کردند ( خصوصا در مورد اشخاص کهنسال دقت بیشتری دارند ) و مفاد سند به پدرتان تفهیم شده و این موضوع در متن سند نیز قید می شود.
بنابراین ابطال آن تقریبا محال خواهد بود
ولی در مورد سند عادی ، ورثه ابتدائا باید حجر پدرتان را ( آن هم در تاریخ انتقال مالکیت ) اثبات کنند سپس اقدام به ابطال سندعادی انتقال (مبایعه نامه عادی) کنند و امکانش (هر چند به سختی)هست

سلام ..

خیر ، مگر در زمان حیات ایشان ، حکم حجر پدر از دادگاه صالح اخذ شده باشد .

اگر پدرتان آن زمان دارای سلامت عقل و روان بوده انتقال به درستی انجام شده و نمیتوان سند را باطل کرد

سلام ابطال سند صرفا با اثبات محجوریت پدر امکان پذیر است چنانچه در زمان انتقال سند بیماری ک اراده و اختیار امور مالی از ایشان سلب شده باشد وجود نداشته نمیتوانند نسبت ب ابطال سند اقدام نمایند

اصل بر صحت عقود و قراردادها ست و به سختی و با درصد بسیار پایین در مواردی که واقعا طرف محجور بوده قابل ابطال هست در مورد شما که خدا راشکر همه چی اکیه

خیر مشکلی نیست نگران نباشید

در صورتی که در زمان انتقال سند ایشان محجور بوده باشند سند باطل خواهد شد در غیر این صورت خیر