تجاوز به زن شوهردار از جانب کدامیک جرم است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۵۱ #79095077

باعرض سلام وقت بخیر اگه زن و مردی که هر دو متاهل هستند رابطه نامشروط بین شان باشه همان زن شوهردار از همان مردی که بااون رابطه داشته شکایت کن دادعا کنه که رابطه به زور بوده ان مرد چطور باید ثابت کند که به زور این کار نشده و با رضایت خود زن بوده یه سوال دیگه اگه شوهر زنی از وی دور بوده باشه به مدت چند ماه که امکان رابطه جنسی با هم را نداشته باشن و مردی که با این زن رابطه جنسی برقرار کرد با زن خود زندگی کنه و امکان رابطه جنسی با هم را داشتن از نظر قانون کدام یک از این رو مرد محکوم میشه باتشکرات فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن می بایست دلیلی برای اثبات ادعای خود مبنی بر تجاوز ارائه دهد، مجازات زنای محصنه اعدام می باشد

باسلام.۱-درصورت اثبات زنای محصنه از طریق زنای به عنف و اکراه زن ؛حکم مرد سنگسار و مرد اعدام میشود.۲- ولی عواملی مثل مسافرت و دوری مرد از زن شرعی خود؛او را از احصان (زنای محصنه)خارج میکند.

سلام و درود
در صورت اثبات جرم زنای محصنه برای طرفین ( زن و مرد ) به سنگسار و اعدام محکوم خواهند شد

با سلام
اگر زنای محصنه آنان اثبات بشود مجازات زن سنگسار و مرد اعدام هست

با سلام
در خصوص سوال اول
اگر خانم در این خصوص شکایت و مدعی رابطه با شما بصورت زنا با عنف گردد و طبق قانون ،۴ بار اقرار به عمل زنا نماید ، با توجه به اینکه این اقرار علیه خود وی می باشد در علم قاضی که یکی از راه های اثبات زنا به عنف می باشد بسیار تاثیر دارد و ضمنا ایشان می توانند شاهد نیز در خصوص ادعا خود در دادگاه حاضر نماید لازم بذکر است برابر بند ت ماده ۲۲۴ قانون مجازات : ت- زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی (مرد ) موجب اعدام زانی است.
در خصوص سوال دوم :
ماده ۲۲۷قانون مجازات : اموری از قبیل مسافرت، حبس، حیض، نفاس، بیماری مانع از مقاربت یا بیماریی که موجب خطر برای طرف مقابل می گردد مانند ایدز و سفلیس، زوجین را از احصان خارج می کند.در اینجا خانم (طرف دعوا شما ) در صورت وجود شرایط از احصان خارج میشود

با درود چنان‌چه زنای محصنه باشد مجازات آن اعدام است وگرنه شلاق و تبعید

باسلام مجازات زنای محصنه اعدام می باشد.