آیا همچنان کارنامه در پرونده ام موجود است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #79088384

باسلام و احترام من متولد ۶۲ صادره از اسلام آباد غرب هستم ۵ سال پیش دادخواست کاهش سن دادم نظر آباد اما کارمو خراب کرد چون گفت برم کارنانه ابتدایی بیارم بذارم تو پرونده و من کارنامه دستنویش از کلاس چهارم ابتدایی و دوم راهنمایی بردم گذاشم تو پرونده و قاضی رای به عدم استماع داد.. پیار سال دوباره دادخواست کرج دادم قاضی مهربون گفت این کارنامه کارت و خراب کرده و گفت دادخواستتو پس بگیر ۳ ماه دیگه دادخواست بده ۹۹٪ میفته دست خودم و کمکت میکنم اما دیگه دستش نیفتاد و من دوباره پارسال قم دادخواست دادم اون قاضی مهربون هم رای به ماده ۴۵ داد که رد نکنه دادخواستمو... آیا هنوز اون کارنامه در پروندم هست؟ چون ندیدم آخرین بار تو پروندم اون کارنامه رو.. الان یک دادخواست متفاوت نوشتم که اینسری با شاهد درخواست پزشک قانونی هم ببرم چون لاغر و ظریفم:
با سلام و احترام به استحضار میرساند اینجانب آ . م  به گواه شهود در تابستان سال ۶۷ بدنیا امدم و شناسنامه ای که از ان استفاده میکنم شناسنامه واقعی و متعلق به بنده نبوده و پدرم در دوران جنگ تحمیلی بعلت شرایط سخت و ۸سال و نیم خدمت در خط مقدم جبهه، وقت و آگاهی درستی جهت اخذ شناسنامه برای من نداشته و اکنون با توجه به مشکلات شدید اقتصادی و اینکه ما ۷ خواهر و برادر مجرد و بیکار در منزل استیجاری کلنگی پدر و مادر بیمار خود و یک برادر بیمار مبتلا به ۱۲ سال اعتیاد در رنج و سختی بسر میبریم و سالهاست زندگی بنده تحت الشعاع این شرایط قرار گرفته و زیر فشار سرکوفتها و فشار روحی میباشم درخواست عنایت و یاری در استحقاق حق و ابطال شناسنامه __و صدور شناسنامه جدید با سن واقعی خود میباشم

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است

به موجب ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها مصوب ۲/۱۱/۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی : ” تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع است ” .
تبصره : صاحب شناسنامه تنها یکبار در طول عمر می توانند در صورتی که سن واقعی آنان با تاریخ تولد مندرج در اسناد سجلی و شناسنامه بیش از پنج سال اختلاف داشته باشد در کمیسیون ثبت احوال درخواست اصلاح تاریخ تولد خود را بنمایند اشخاص می توانند در صورتیکه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی به تشخیص کمیسیون ذیربط بیش از پنج سال باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید با توجه به ماده واحده دادخواست شما ثبت شده ربطی به چه مدرکی در پروند بوده ندارد ورسیگی محسوب می شود.