امکان تغییر اسم هست آیا؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۱۵ #79087919

سلام . من ۱۶ سالمه و نام شناسنامه ای من زهرا هست که از بچگی با نام دیگه ای بزرگ شدم و توی فامیل ۲ دیگر با من هم اسم و فامیل هستن
اگر هست راهش چجوریه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

معمولا در رویه با تغییر اسامی مذهبی موافقت نمی‌شود هرچند منع قانونی نیست،میتوانید در صورت عدم موافقت ثبت احوال دادخواست دهید

سلام
بله امکانپذیر است

سلام شما می توانید از طریق دادگاه اقدام به طرح دعوا نمایید

سلام ابتدا درخواست خود را به ثبت احوال و بعد از ان به دادگاه تقدیم کنید

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت احوال پیگیری و اقدام نمایید.

سلام
برای تغییر نام باید از طریق دادگاه اقدام نمایید و به دلیل اینکه نام شما یک اسم محترم از جنبه مذهبی است باید نامی انتخاب کنید که نشانه مخالفت شما با مذهب نباشد