آیا در صورت عدم حضور در جلسه دادگاه به علت ابلاغ نشدن؛ قاضی حکم صادر میکند؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۸,۴۸۱ #79068890

سلام
یکی از دوستان از طرف شورای حل اختلاف احضاریه ارسال کرده که به علت نبود کسی مامور برگه را دم در انداخته و ابلاغ نشده.
آیا در صورت عدم حضور در جلسه دادگاه به علت عدم ابلاغ؛ قاضی حکم صادر میکند؟
و آیا جلسه به بعد موکول میشود؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگه نیاز به توضیح نباشدوپرونده آماده رای باشه رای صادرمیشه

با درود عدم حضور مانع رسیدگی نیست

باسلام عدم حضور طرفین مانع از رسیدگی وصدورحکم نیست

با سلام:
دوست عزیز مامور ابلاغ حتما در نسخه ثانی که میبایست به مرجع قضایی ارسال کند بدون شک ابلاغ را به استناد ماده ۷۰ قانون ایین دادرسی مدنی ( الصاق ) توصیف خواهد کرد و از نظر رسیدگی و صدور حکم نیز چنانچه حکم صادر گردد در حکم صادره غیابی بودن حکم حتمآ قید خواهد شد و در احکام غیابی نیز تا ۴۰ روز مهلت اعتراض خواهید داشت و پس از اتمام آن چنانچه به حکم اعتراضی نشود قطعی محسوب خواهد شد .

در صورت صدور رای به ضررشما غیابی محسوب شده و شما در فرجه قانونی تقاضای واخواهی خواهید داشت

حکم غیابی صادر خواهد شد و شما می توانید واخواهی کنید

سلام
رای غیابی صادر خواهد شد.