مجازات توهین و تهمت با عنوان دزد و حرامخوار چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۰۸ #79053136

مجازات توهین و تهمت با عنوان دزد و حرامخوار از طریق پیامک؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مجازات جرم توهین و فحاشی چنانچه موجب حد قذف نباشد تا ۷۴ ضربه شلاق یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود و مجازات جرم تهمت و افترا نیز یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق است.

بااحترام
بستگی به نظر قاضی دارد ولی اصولا برای مرتبه اول جزای نقدی در نظر گرفته میشود

به استناد قانون مجازات اسلامی از بخش تعزیرات مصوب سال۷۵ و قانون کاهش حبس تعزیری مصوب سال ۹۹ مجازات توهین و اهانت به استناد ماده ۶۰۸ اصلاحی جزای نقدی تا ۲۰میلیون ریال می باشد

باسلام
مجازات توهین ساده تا ۷۴ ضربه شلاق یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی ، مجازات جرم تهمت و افترا نیز یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق میباشد.

باسلام درصورت اثبات جرم توهین مجازات جزای نقدی خواهدبود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مجازات توهین ساده تا ۷۴ ضربه شلاق یا جزای نقدی خواهد بود و مجازات جرم تهمت و افترا نیز یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق است.

سلام پیامک ماره است و دلیل نیست لذا فقط می تواند به علم قاضی کمک کند . ضمن این که به صرف استفاده یک بار واژه دزد محاکم رغبتی به محکوم نمودن نسبت دهنده نداردن و به همان توهین ساده بسنده می کنند .