اهمیت ندادن دادگاه به اعتراض کارشناس چطور پیگیری شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۶ #79049750

اهمیت ندادن دادگاه به اعتراض کارشناس و وظیفه تجدید نظر چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، نظریه کارشناس برای دادگاه طریقیت دارد نه موضوعیت و می‌تواند به نظریه کارشناس باذکر دلائل ترتیب اثر ندهد، اما اگر نظریه کارشناسی به ضرر شما باشه ودادگاه به اعتراض رسیدگی وتوجه نکنه، می‌توانید باذکر دلیل وجهات اعتراض از دادگاه تجدیدنظر تقاضای ارجاع امر به هیات کارشناسی را بخواهید.

باسلام واحترام
وفق قانون قاضی الزامی به پذیرش اعتراض به نظر کارشناس را ندارد درصورت صدور رای می توانید به رای صادره اعتراض کنید

سلام و درود
اعتراض به کارشناس به دادگاه تجدید نظر مرتبط نمی باشد بلکه در صورت صلاحدید دادگاه هیات کارشناسی سه نفره جهت بررسی مجدد معرفی می گردد

باسلام واحترام مقام قضایی الزامی به پذیرش نظریه کارشناسی ندارد چنانچه مهلت اعتراض دارید اعتراض نموده تا درصورت پذیرش به هیات کارشناسی ارجاع گردد

با سلام
نظر کارشناس، می تواند پیامدهایی برای اصل و یا میزان حقوق طرفین دعوا داشته باشد. به همین دلیل، نه تنها طرفین دعوا می توانند به نظر کارشناس اعتراض نمایند ، بلکه دادگاه نیز در صورت عدم تطابق نظر کارشناس با اوضاع و احوال، می تواند از نظر کارشناس، پیروی نکند .
و در صورت اعتراض دادگاه از کارشناس بابت توضیحات تکمیلی دعوت بعمل می آورد تا بار دیگر با دلیل و اثبات محکم تری اعتراضش را عنوان کند. و اگر این اعتراض در راستای موضوع مطرح شده باشد دادگاه مجدد جلسه دادرسی از اصحاب دعوا تعیین میکند

با سلام
در قانون آمده «قاضی می تواند…» یعنی الزامی به پذیرش نظریه کارشناسی و یا رد آن ندارد اما با این حال شما می توانید در لایحه تجدید نظر درخواست خود را مطرخ نمایید

سلام دادگاه بدوی مختار در پذیرش اعتراض ب نظریه کارشناس و یا رد آن دارد و الزاما مکلف ب ارجاع به هیات بالاتر نیست .چنانچه بصورت مستدل و مستند لایحه تجدیدنظرخواهی در خصوص ارجاع ب هیات کارشناسی بالاتر تنظیم شود امکان ارجاع در تجدیدنظر هست