گرفتن دیه در تصادف منجر به فوت چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۹۸ #79032144

سلام میخواستم بدونم در تصادف رانندگی منجر به فوت که راننده و عابر پیاده هرکدام ۵۰ درصد مقصر بودن و راننده گواهینامه نداشته اما ماشینش بیمه بوده برای گرفتن دیه حتما اولیای دم باید رضایت بدن که راننده زندان نره ؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به خود راننده دیه تعلق نمی گیرد. اما دیه فوتی توسط بیمه کامل پرداخت می شود . اگر اولیاء دم رضایت دهند از موارد تخفیف مجازات راننده است .

بسمه تعالی : قبل از هر پاسخی عرض کنم بسیار سوال خوب و مهمی است که با کمی توضیح خدمتتون عرض میکنم :
ابتدا باید دانست که هر مورد از موارد مطروحه رو باید بصورت منجز بررسی نمود زیرا در دادگاه نیز بصورت منجز رسیدگی میشود لذا در هر صورت حادثه غیر عمد یا شبه عمد محسوب میگردد ولو بدون گواهینامه راننده ایی منجر به حادثه گردد و علی الاصول هیچ خودرویی بجهت راننده و بصورت شخصی بیمه ثالث نمیشودبلکه خودروبیمه میشود و در فرض سوال قانون شخص راننده بدون گواهینامه را علاوه بر جریمه رانندگی به مبلغی نیز بعنوان مجازات بنفع دولت جریمه خواهد نمود اما بیمه موظف به پرداخت دیه یا خسارت همچنان خواهد بود و حتی در چند وقت گذشته طرح شحصی شدن بیمه ها در مجلس نیز رد شد و همچنان خودرو بیمه میشود و بیمه ابتذا کسب رضایت میکند بعد پرداخت مینماید

با سلام
اگر راننده بدون گواهینامه مقصر حادثه باشد و خودش هم آسیب ببیند و یا ۵۰ ۵۰ نیز باشد ، به دلیل نداشتن گواهینامه دیه یا غرامتی به او پرداخت نمی‌شود

با سلام خدمت شما
به دلیل نداشتن گواهینامه بیمه خودرو تعلق نمی گیره و باید دیه توسط خودتون پرداخت بشه،بله برای اینکه راننده به زندان نره باید رضایت اولیای دم رو بگیرید و در ضمن یک جرمه دولتیم داره به دلیل اینکه بدون گواهینامه رانندگی کرده.