به عهده ی همه ی وراث است یا از اموال پدر کسر باید شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۹ #79031075

سلام
اگر پدری از دنیا برود و هیچ وصیتی هم نکرده باشد از خود یه ملک مسکونی فقط باقی بگذارد
۱خرج تدفبین و خاکسپاری
۲خرج مراسم سوم و هفتم و چهلم
۳ هزینه ای که بابت خیرات و مبرات پدر باید داده شود مثل نماز و روزه گردن بعهده و به گردن پسر بزرگ است جهت ادا کردن؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام موارد مطروحه بایستی از اموال ایشان برداشته شود و وراث مازاد بر ترکه متوفی مسئولیتی ندارند

سلام، هزینه کفن و دفن میت از ترکه ایشان برداشته خواهد شد.

هزینه ها از ماترک متوفی کسر خواهد شد

با سلام
تمام مخارج و بدهکاری از اموال متوفی پرداخت میشه و مابقی اموال به ارث میرسد

هزینه کفن و دفن در حد معمول از ماترک برداشته می شود و بیش از آن درصورتیکه متوفی وصیت کرده باشد از ماترک برداشته می شود و درهرحال مسئولیتی برعهده پسر بزرگ نمی باشد .

با سلام و ادب
دیون متوفی باید از اموال متوفی ادا شود.

دیون متوفی ا زماترک بایدپرداخت گردد.