در پرونده رابطه نامشروع، چگونه مطلع شویم که شاکی اعتراض زده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #79023872

اگر شاکی در پرونده اعتراض بزند چه زمانی طول میکشد تا اطلاع رسانی شود و متوجه شویم اعتراض زده شده؟
آیا همان موقع که در خدمات قضایی بزنن پیام ثبت میاد؟
یا همونم ممکنه زمان ببره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سامانه اطلاع رسانی پرونده قابل مشاهده است

سلام
بستگی به حجم کار شعبه دارد، شعبه بدوی پس از وصول اعتراض به شما ابلاغ می نماید که ظرف ده روز اقدام به ارائه پاسخ نمایید

به سامانه عدل ایران قسمت ابلاغات مراجعه کنید

اگر پیام ثبت نیومد ، به سامانه عدل ایران مراجعه کنید یا حضوری به شعبه مربوطه بروید

با سلام اعتراض شاکی به قرار منع تعقیب در همان سامانه اطلاع رسانی عدل ایران قابل مشاهده خواهد بود.