عدم استماع زده یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۹ #79023760

شکایت ابطال سند کرده ام نوشته که عدم استماع
حالا اعتراض بزنم به جایی میرسه یا شکایت دوباره بکنم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید مستند و مستدل بدان معترض شوید

ابطال اسناد رسمی باید دلایل شما محکمه پسند و قوی باشد شما ضمن یک لایحه قوی با ضمیمه کردن تمامی اسناد و مدارکتان و حتی تهیه استشهادیه شهود اعتراض خود را به قاضی بدهید .

قرار عدم استماع دعوی این معنی است که قاضی به نحوه طرح دعوی شما به صورت شکلی ایراد گرفته.بنابراین اصلا نگران نباشید و با اصلاح آن مجدد طرح دعوی نمایید

با سلام
ابتدا ملاحضه کنید علت عدم استماع چه بوده و نسبت به رفع آن اقدام کنید و با اصلاحات انجام شده مجدد طرح دعوا کنید

اظهار نظر دقیق نیازمند مطالعه دادنامه است بهتر بود علت عدم استماع را ذکر می کردید

با سلام
مفهوم کلی قرار عدم استماع دعوا آن است که دعوا با توجه به مواد قانون آیین دادرسی مدنی غیر قابل استماع باشد . به عبارت دیگر ، قرار عدم استماع دعوا در مواردی صادر می شود که رسیدگی به ماهیت دعوا به علت مانعی که وجود دارد قانونا مجاز نبوده و یا بیهوده شمرده می شود ؛ به گونه ای که اگر حتی موضوع مورد ادعای خواهان هم احراز شود ، دادگاه نتواند آثار قانونی بر آن بار نماید .

سلام و درود
برای ابطال اسناد رسمی باید دلایل شما محکمه پسند و قوی باشد شما ضمن یک لایحه قوی با ضمیمه کردن تمامی اسناد و مدارکتان و حتی تهیه استشهادیه شهود اعتراض خود را به قاضی بدهید . بله اعتراض کنید.