چطور قولنامه ها رو درخواست کنیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۴ #79015932

سلام خدمت وکلا ارجمند بنیاد وکلا... مادر بزرگی دارم که خیلی پیر وبی سواد هست وهرکی هرچی پیشش میبره انگشت یا مهر میزنه..۱۵سال پیش که هنوز هوشیار بود و حالت محجوریت نداشت...سهم هریک از فرزندان ش را با قولنامه به انها انتقال داد...حال دایی بنده این طور که باخبر شدیم چند قولنامه سفید امضا وبدون تاریخ از او انگشت و مهر گرقته ومیگویید اگر از سهم خود مقداری به من ندهید قولنامه هایی قبل قولنامه های شما رو میکنم..سوال اینجاست اول چه کنیم که دیگر قولنامه هایی که از این به بعد میگیر بی ارزش باشد ...دوم چه کنیم که قولنامه هایی که میگوید دارد را همه را در دادگاه ارایه دهد وبعد ان نتواند قلنامه دیگری رو کند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .باارجاع امر به کارشناسی موضوع روشن می شود.

سلام
پس از ارجاع امر به کارشناس ومتخصص دراین زمینه امکان تشخیص سفید امضا بودن قولنامه هست.

با سلام ، تشخیص این موضوع توسط کارشناس صورت میگیرد

سلام
توسط کارشناس تشخیص داده می شود.

با ارجاع امر به کارشناسی امکان تشخیص سفید امضا بودن قولنامه هست.

باسلام
باید از دادگاه حکم حجر بگیرید

با احترام
توسط کارشناس تشخیص داده می شود