میتوانم درخواست ازدواج مجدد بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۰ #79013407

سلام حکم به تمکین صادر شده و از منزل هم بازدید شده و تایید شده مناسب برای یک زندگی است یا اینکه دادگاه دوباره از زوجه درخواست بازگشت به زندگی میکند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید اجرای حکم صادره را تقاضا نمایید

با درود اگر تقاضای صدور اجرائیه نمایید و باز تمکین نکنند میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم دارید

با سلام. با صدور حکم قطعی درمورد عدم تمکن زوجه از شما . همسرتون ناشزه تلقی میشن و بنابراین دادگاه این اجازه رو به شما میده که ازدواج مجدد کنید. دادخواست ازدواج مجدد رو به طرفیت همسرتون تقدیم دادگاه کنید.

باسلام در صورتی که زوجه تمکین ننماید و حکم الزام به تمکین قطعی شده باشد میتوانید دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارائه نمایید.

درود بر شما، پس از تایید کارشناس و ارجاع به دادگاه و صدور اجرائیه، چنانچه زوجه تمکین نکنند، ناشزه محسوب و مستحق نفقه نخواهند بود، عادتا پس از این حکم شما میتوانید تقاضای ازدواج مجدد خود را مطرح نمایید لکن پذیرش یا عدم پذیرش آن با قاضی خواهد بود.

سلام
در صورت حکم به عدم تمکین زوجه ، زوج می تواند دادخواست تجویز ازدواج مجدد نماید .

سلام.
بعداز صورتجلسه ی اجرای احکام مبنی بر عدم تمکین زوجه و نشوز نامبرده میتوانید به استناد آن تقاضا را مطرح کنید