آیا زوجه میتواند در دادگاه بگوید همسرم آپارتمان دارد چون در ان سکونت داشتیم و انتقال داده البته مدرکی ندارد و مشکلاتی در پرونده اعسار به وجود بیاورد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۵ #79010845

با سلام و عرض ادب
پس از ازدواج با همسرم حدود ۷ سال پیش- به پیشنهاد برادرم که خارج از ایران زندگی میکند یک دستگاه اپارتمان برای زندگی مشترکمان تهیه نمودم که تمام پول ان را هم برادرم پرداخت نموده اند (هم برای کمک به ما وهم برای سرمایه گذاری خودشان) .ولی چون در زمان خرید در ایران نبودن آپارتمان را با توافق وی به نام خودم خریدم.
ولی پس از بروز اختلاف و مشکلات با همسرم و در خطر دیدن اموال برادرم دو سال پیش اقدام به انتقال آپارتمان به اقوام دور نمودم ( در زمان این انتقال هم برادرم در ایران نبودن) و هنوز همسرم برای مطالبه مهریه از دادگاه اقدام نکرده فقط به تازگی پرونده اداره ثبت پس از پیدا نکردن اموالی مختومه شده است.
با اینکه دو سال از انتقال گذشته است و فرار از دین محسوب نمیشود .
با تشکر از مساعدت شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فرار از دین محسوب نمی شود.

درود:تا قبل از صدور حکم قطعی توسط دادگاه یاتوقیف اموال توسط اداره ثبت فرار از دین محسوب نمی شود.

خیر فرار از دین محسوب نمی شود

خیر با اوضاعی که فرمودید موضوع از مصادیق جرم فرار از دین نیست

سلام بر شما
خیالتان راحت.مشکلی پیش نمی آید

درود
در اعسار تاثیری ندارد و معامله به قصد فرار از دین نمی باشد.

سلام
اول اینکه داشتن منزل مسکونی تا یک واحد جز مستثنیات دین است و بابت مهریه قابل توقیف نیست ثانیا اقدام شما فرار از دین نمی باشد.