آیا تعداد رای برای ادامه فعالیت شرکت و تعیین مدیر عامل و رییس هیات مدیره جدید و شخص صاحب امضا تعهد آور حق رای به نصب سهام شخص میباشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۶ #79005301

با سلام
سهام شرکت سهامی خاص با سه نفر عضو؛ یک نفر عضو هیات مدیره تعداد یک سهم از صد سهم.یک نفر نایب رییس هیات مدیره تعداد یک از صد سهم و یک نفر رییس هیات مدیره و مدیر عامل با حق امضا ۹۸ سهم از صد سهم مطابق آخرین تغییرات و صورتجلسات.حال سوال؟
اگر توقیف اموال برای مدیر عامل با ۹۸ سهم از مراجع ذیصلاح باشه که بعد از ارزیابی شرکت و تنظیم بیلان توسط مراجع به مزایده گذاشته میشود و شخصی از اعضای سه نفره یا شخصی غیر از شرکت ۹۸ سهم مدیر عامل را بخرد،بطبع مجمع عمومی فوق العاده تشکیل میشود حال آیا تعداد رای برای ادامه فعالیت شرکت و تعیین مدیر عامل و رییس هیات مدیره جدید و شخص صاحب امضا تعهد آور حق رای به نصب سهام شخص میباشد یا نه هر نفر فقط یک رای را دارند؟بعبارتی اگر آن دو نفر هر کدام با یک سهم از یکصد سهم طبق قانون تجارت میتوانند هیچگونه سمتی غیر از عضو هیات مدیره برای نفر جدید ندهند؟مرسی

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در شرکت های سهامی هر یک سهم حق دارد

بادرودوسلام ارادرشرکت به نسبت سهام می باشد.

بادسلام.
در شرکت های سهامی، هر سهم یک حق رای دارد

سلام ارا در شرکت به نسبت سهام است

با سلام

بر اساس قانون تجارت در شرکت سهامی میزان آرا بر مبنای میزان سهام است

بنام خدا،در شرکت سهامی هر سهم یک رای دارد.

در شرکت های سهامی حق رای بر مبنای تعداد سهام است .