ایشان برای پرداخت مهریه تقاضای اعسار نموده است آیا اعسار ایشان پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۵۴ #78986828

درود. همسر بنده دارای ملکی حدود ۱۷۰ متر در جای بسیار خوب شهر، اتومبیل شخصی و حقوق بالای بیست میلیون تومان است. مهریه بنده ۱۰۰۰ سکه بهار آزادی است.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اموال و دارایی وی را درجلسه اعساربه محکمه معرفی نمایید.

سلام
در جلسه اعسار شما باید اموال و دارایی ایشان را معرفی تا عدم معسر بودن برای دادگاه اثبات شود .

سلام ودرود، دادخواست اعسار برای اینست که شخص بدهکار ادعا می کند که توان پرداخت بدهی را ندارد و اموالی هم ندارد که در قبال بدهی، انتقال دهد، لکن با توجه به فرمایشات شما، ایشان دارا بوده و اگرراموال او توان پرداخت مهریه را نداشته باشد نسبت به مانده تقاضای اعسار کرده وآنوقت در صورتی که فرزند داشته باشد به مبلغ یک چهارم حقوق وی به شما انتقال پیدا می کند
در نهایت توصیه می کنم با توجه به اموالی که نام بردی طلب مهریه را از واحد اجرای ثبت اقدام کنی

با سلام
در صورت اثبات عدم تمکن مالی خویش جهت پرداخت یک جا محکوم به اعسار وی پذیرفته می شود

اموال ایشان را در جلسه ی اعسار به دادگاه معرفی کنید

اگر اموال مذکور در زمره مستثنیات دین نباشد، با ارائه دلایل و معرفی از سوی شما دعوی اعسار رد خواهد شد.

با سلام
با توجه به موارد اعلام شده به احتمال زیاد اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد و لیکن احتمال تقسط هست . در نهایت بستگی به نظر دادگاه رسیدگی کننده دارد.